DOMINUM přinesli na letošní METALFEST do PLZNĚ skvělý metalový hurikán!


Mrkněte na video! Další show pro Česko chystají na letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK. Buďte tam!

Německá power-metalová zombie parta DOMINUM si na letošním METALFESTU v PLZNI odbyla své premiérové festivalové vystoupení a jejich energická, velmi intenzivní horror show sklidila u vás, fanoušků, obrovské nadšení. Mr. Dead alias Felix Heldt se navíc spolu s FEUERSCHWANZ dělí o zlatou medaili v umění přirozené komunikace s publikem! Byla to jedním slovem senzace a tato zombie jednotka „pokousala“ a nakazila svou chytlavou muzikou celé zástupy fanoušků! Přiznejte se, kdo z vás se přidal do jejich světa živých mrtvých?


DOMINUM si vás a svůj slavný cover od Scorpions „Rock You Like a Hurricane“ na METALFESTU natočili live, briskně zveřejnili a posílají toto vydařené „livko“ vám všem, jako poděkování a jako svoji osobitou pozvánku na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK do ZLÍNA, kde se spolu s showmany FEUERSCHWANZ, skvělými ORDEN OGAN a dalšími super kapelami přijedou podívat a znova vás svou impozantní show rozdovádět a metalově nasytit!


Všichni, metalisté, rockeři, vikingové, mladí, staří, živí i živí mrtví, všichni máte sraz 7. prosince 2024 ve zlínské hale Datart na ZIMNÍM „Masters“! Jízda, započatá o víkendu na METALFESTU, pokračuje!


Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konce srpna, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.