Grandiózní tečku letošního METALFESTU obstaraly kapely FEUERSCHWANZ


... a DIMMU BORGIR! Posíláme fotky!

13. ročník plzeňského METALFESTU je za námi. Byl neobyčejně pestrý, a to i co se barev v publiku týče, výrobci pláštěnek asi černou moc v oblibě nemají. Prožili jsme společně tři neobyčejné dny a noci a opět pocítili, jak dokáže muzika a speciálně metal spojovat a těšit. Doufáme, že jste načerpali tolik energie, aby vám vydržela minimálně do půlky července, kdy podáváme další, tentokrát 4denní metalovou kúru ve VIZOVICÍCH, na jubilejním 20. ročníku MASTERS OF ROCK.


Potěšte oko velmi zdařilými fotkami ze včerejšího finále METALFESTU. FEUERSCHWANZ předvedli zcela unikátní show ve které se poprvé naživo objevila i Fabienne Erni (Eluveitie, Illumishade) a Felix Heldt (Dominum). FEUERSCHWANZ jsou mistři metalové zábavy a nenechali nikoho v klidu. Předali lidem nejen pořádnou dávku dobré nálady, ale také super rozcvičku chladem zkřehlých údů a stažených hlasivek. Celý festival pak svou tajuplnou, typicky pochmurnou black metalovou baladou ukončili legendární DIMMU BORGIR.


Děkujeme vám, metalheads, za vaši neuvěřitelnou vytrvalost a věrnost. Jste velcí metaloví srdcaři a my si toho velmi vážíme. Už teď se na vás těšíme za pár týdnů ve VIZOVICÍCH nebo v srpnu v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ????