MARKO HIETALA & TARJA TURUNEN spojili své síly v novém singlu! Live na METALFESTU v PLZNI!


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

Letošní, už 13. ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR v PLZNI má ve svém programu hudební skvost v podobě unikátního společného vystoupení TARJI TURUNEN a MARKO HIETALY! MARKO nedávno vypustil do světa nový singl s názvem „Left On Mars“ na kterém spojil své síly právě s TARJOU!
Jde o éterickou baladu, inspirovanou příběhem lásky a touhy. Úžasně jsou zde zkombinovány Markovy emotivní texty a mocné riffy s Tarjiným školeným hlasem a dohromady vytváří dokonalou symfonii, která dokáže rozechvět snad všechny metalové duše, i ty schované někde hodně hluboko.
Vydejte se na cestu prostorem a časem s ´Left On Mars´, strhujícím singlem a doprovodným videem, které překračuje hranice žánru a představivosti.


Marko Hietala o písni: „Píseň o lásce mé ženě, která nakonec spojí dva staré přátele. I kdyby se ta písnička nakonec nepovedla, výsledek by mě potěšil!“
Markův kytarista a producent alba Tuomas Wäinölä vzpomíná, jak píseň poprvé slyšel u Marka v Kuopiu: "Okamžitě to bylo silné. Myslím, že Marko měl ten nápad, že to bude duet hned od začátku. Poté už šlo jen o to to dobře nabrousit a zrealizovat. Nejzábavnější bylo vzít píseň do Švýcarska na USB disku, jako správní agenti! Měli jsme toto tajné setkání, kde jsme měli koncert s Tarjou, oba hráli své vlastní sety. A ano, bylo skvělé je vidět spolu na pódiu a konečně znovu zpívat stejnou melodii!“


Od počáteční jiskry inspirace až po závěrečnou notu, z každého okamžiku 'Left On Mars' vyzařuje vášeň a kreativita. Markovo sugestivní vyprávění připravuje půdu pro Tarjino okouzlující představení a vytváří kosmické spojení, které přenese posluchače do fantastického světa, který se vymyká realitě.


Zažijte nebeskou harmonii těchto dvou ikonických hlasů! Už brzy, v sobotu, 1. června v amfiteátru Lochotín v PLZNI, na METALFESTU! Tohle bude přímo hypnotizující hudební zážitek! Buďte tam!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou už jen do neděle, a parkování objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky prodává také Ticketportal, Ticketstream a Metaltix.