METALFEST 2024 hlásí VYPRODÁNÍ modrého i zeleného kempu!


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Letošní, jíž 13. ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR 2024, který se koná od 31. května do 2. června v překrásném amfiteátru Lochotín v PLZNI, oznamuje VYPRODÁNÍ MODRÉHO I ZELENÉHO kempu! Oba tyto kempy se nacházejí v bezprostřední blízkosti festivalového areálu a jsou vždy první volbou ubytování pro fanoušky festivalu. Bylo tedy jen otázkou času, kdy tyto oblíbené kempy zcela naplní svoji kapacitu!


Vy, co jste si nestihli své místo v těchto kempech zajistit včas, nezoufejte! V nabídce zůstává bezplatné veřejné tábořiště „Na Jíkalce“ se kterým přímo sousedí parkoviště „na Jíkalce“, které zůstává v podeji! Na rozdíl od modrého, či zeleného kempu, kde je zákaz vjíždění i parkování aut, „Na Jíkalce“ pohodlně zaparkujete a kousek vedle si můžete postavit své dočasné festivalové obydlí! Neváhejte a zajistěte si své místo na parkovišti „Na Jíkalce“ všas!


Pro ty z vás, kteří přeci jen preferujete, více pohodlí a klidu, je tady ještě autocamp Bolevák, více informací a rezervace míst probíhají přímo na jejich stránkách: >>ZDE<<


Program letošního 13. ročníku festivalu METALFEST OPEN AIR 2024 už je online a je přímo nabitý světovými rock-metalovými hvězdami, a tak neváhejte a zajistěte si svoji vstupenku, parkování i ubytování včas!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce března a místa na parkovišti „Na Jíkalce“ zakoupíte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.


Festivalové léto startuje v PLZNI na METALFESTU! Ať to letos stojí zato!