Jedna z hvězd letošního METALFESTU v PLZNI, kapela ORDEN OGAN, vydala nové video!


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

Němečtí power metalisté ORDEN OGAN, přivezou na letošní, 13. ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR do PLZNĚ novou desku „The Order Of Fear“. Metalový národe, teš se! První singl „My Worst Enemy“ je venku i s novým videem a my vám ho nyní přinášíme, abychom zkrátili vaše čekání na konec května, přesně na 31.5., kdy v super amfiteátru Lochotín METALFEST vypukne!  

Jejich nadcházející mistrovské dílo „The Order Of Fear“ nebude nic jiného než naprostý triumf a živý důkaz jejich obrovské tvůrčí práce. Hlavní mozek Orden Ogan Sebastian „Seeb“ Levermann to popisuje jako „jasně downscalované, metalovější a k věci“, což znamená začátek nové temné power metalové éry. V prvním singlu „My Worst Enemy“, který spatřil světlo světa minulý týden, ukazuji ORDEN OGAN svou zranitelnou stránku a jsou tak osobní jako nikdy předtím. Je to mocná balada, která oslovuje ty, kteří trpí úzkostí, depresí a pochybami o sobě. Dává jim najevo, že v tom nejsou sami!

„Seeb“ o singlu: „My Worst Enemy“ je jako výběr prvního singlu z „The Order Of Fear“ trochu zvláštní volbou, protože balady nejsou obvyklým způsobem, jak vyvolat nadšení pro novou desku. Ale vždy existují dvě vrstvy, pokud jde o texty kapely: Na jedné straně vyprávějí příběh Alistera Valea, nehynoucí postavy šířící smrt a smutek; na druhou stranu apelují na lidi, kteří bojují s úzkostí a depresí, a říkají jim, že v tom nejsou sami. Jednoduše řečeno: člověk bývá sám sobě největším nepřítelem tím, že je uvězněn v negativních myšlenkách a dělá stále stejné chyby. O této skladbě jsem přemýšlel léta a vždy jsem ji chtěl nahrát. Teď jsem rád, že si to konečně našlo cestu z mé hlavy."

Na nic nečekejte a pokud jste tak ještě neudělali, objednejte si svoje lístky na letošní METALFEST v PLZNI co nejdříve!

Za super, únorovou cenu, už jen do tohoto čtvrtku, poté se cena zvyšuje! Na webových stránkách festivalu najdete i objednávky pro campy a parkování, POZOR! V prodeji je pár posledních míst do „Modrého campu“ v bezprostřední blízkosti festivalového areálu! Objednávejte >>ZDE<<

Lístky prodává také Ticketportal, Ticketstream či Metaltix!