SONATA ARCTICA představí na METALFESTU zbrusu novou desku!


METALFEST OPEN AIR 2024 – amfiteátr Lochotín, PLZEŇ – 31.5. – 2.6.2024


Finská metalová ikona SONATA ARCTICA nedávno prohlásila, že už se nemůže dočkat, až představí naživo písně ze svého zbrusu nového alba „Clear Cold Beyond“, které vyjde už 8. března 2024.  


Album „Clear Cold Beyond“ obsahuje 10 skladeb, které oživují zálibu kapely v power metalových melodiích. Deska je nabitá silnými písněmi a spojuje to nejlepší ze všech období mnohostranné práce kapely, od vysokorychlostních hymen, jako jsou 'First In Line' a 'California' přes silně emotivní skladby jako 'The Best Things' až po závěrečnou skladbu „Clear Cold Beyond“. Tato deska má něco pro každého fanouška kapely SONATA ARCTICA. Předobjednávky alba byly spuštěny, >>ZDE<<


Zpěvák Tony Kakko k albu říká: "Už nějakou dobu cítíme, že po několika neúmyslně měkčích albech potřebujeme být více heavy. Stále ta alba milujeme, ale pokud jde o hledání základních skladeb pro dobrou melodickou metalovou show, předchozí album toho moc nenabízelo. Po tom všem se vracíme k metalu, což nám připadá jako nový začátek, a psaní a nahrávání nových písní bylo tak zábavné: Více rychlosti a písní, které lidé mohou a chtějí zpívat. Nemůžeme se dočkat, až vyrazíme na cestu s tímto albem a uvidíme, jak davy zareagují na to, že jsme se k metalu vrátili."


První ochutnávka z nového alba „First In Line“ už opustila s velkým úspěchem jejich tvůrčí hnízdo a je skvělou předzvěstí toho, co nás mimo jiné čeká letos na 13. ročníku METALFESTU v PLZNI! SONATA ARCTICA se zbrusu novým albem!


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce ledna, nebo do vyprodání této emise vstupenek, campy a parkování objednávejte exkluzivně na těchto stránkách!