Německá vycházející power-metalová hvězda DOMINUM vás vezme do světa nemrtvých!


Na METALFESTU 2024 v PLZNI!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


…a právě, když už jste si mysleli, že už to nemůže být horší, přijdou DOMINUM a přinesou vám na 13. ročník METALFESTU v PLZNI novou, nevídanou, epickou metalovou show!


DOMINUM vás, všechny živé, vezmou na cestu do světa nemrtvých. Kapela ve svých dramatických vystoupeních kombinuje energii metalu s intenzitou hororového filmu a vytváří tak strhující audiovizuální zážitek. Jejich písně vypráví příběhy o zombících, o jejich přežívání a neukojitelném hladu…oživují své nemrtvé postavy a poskytují velmi podmanivý zážitek, který už nemůže živější. Těsně před koncem roku vydají DOMINUM své velmi očekávané debutové album „Hey Living People“, 13cti skladbovou desku, která umně kombinuje energii metalu s vyprávěním horrorových příběhů bombastickým hlasem Dr. Dead v děsivém hávu okázalých instrumentací. Pódium na festivalu METALFEST OPEN AIR v plzeňském amfiteátru Lochotín je pro jejich show jako stvořené. DOMINUM v létě navštíví ty největší evropské festivaly a slavnostně tak přivedou své postavy do světa živých! Připojte se k živým mrtvým i vy a stanete se součástí jejich velkolepého power-metalového spektáklu!


METALFEST 2024, Amfiteátr Lochotín v PLZNI, 13. ročník - tam musíte být!


Festivalové vstupenky, za seuper cenu, platnou už jen do konce roku (!), kempy a parkování objednávejte na těchto stránkách.