METALFEST 2024 potvrzuje další americkou metalovou bombu! Horrorové ICE NINE KILLS!


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


13. ročník mezinárodního festivalového festivalu METALFEST OPEN AIR, který se koná v nádherném amfiteátru Lochotín v PLZNI a každoročně startuje už na začátku června letní festivalovou sezónu, jede bomby! Dnes přidává na seznam potvrzených kapel další americký metalový bonbónek – sladký pro všechny fanoušky horrorů a velkolepých, teatrálních show, moderní metalovou skvadru ICE NINE KILLS (zkráceně INK)!

Američané ICE NINE KILLS se nikdy nevyhýbali tomu, předvést mimořádně dekadentní podívanou, ale to, co předvádí poslední roky, je přímo šílené. INK zařadili na vyšší rychlost a svými zuřivými koncerty na největších festivalech, nebo jako host na turné slavné METALLICY úspěšně oslavují ty nejtemnější zákoutí hudebního světa. Horrorem inspirované texty a divoká, vysoce kreativní show je vynesla na samotný vrchol ve světě moderního metalu. Svědčí to tom více než dva miliony posluchačů měsíčně na Spotify, 717 milionů dosavadních streamů a více než 204 milionů zhlédnutí na YouTube. Synergií jejich hudby a životního stylu je přivádí často ke srovnání se SLIPKNOT či ROB ZOMBIE. Tito vizionářští průkopníci a multimediální vypravěči vybudovali cela nový, vzrušující svět pro každým dnem rostoucí legii oddaných věřících a svými neotřelými koncerty, vysoce koncepčními videi a vynalézavým živým spojením mezi kapelou a fanoušky se stali jednou z nejvyhledávanější a zároveň nejzlomyslnější silou moderního metalu! Poslechněte si jejich aktuální hit "The Silver Scream 2: Welcome To Horrorwood" (2021) nově vydaný také v De-luxe edition, zkoukněte nejnovější videa, třeba jejich nejnovější „Meat and Greet“ inspirovaný kultovním filmovým trhákem „Mlčení jehňátek“ a hlavně, připravte se na letošní METALFEST. Zažijete zcela novou úroveň pekelného řádění!


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou už jen do konce listopadu (!), parkování a kempy, můžete objednávat stále pouze a jedině na těchto stránkách!


Neváhejte už ani minutu, letošní 13. METALFEST v PLZNI bude jednoznačně naprosto senzační!