Finští power-metaloví králové SONATA ARCTICA přijedou na METALFEST 2024 do PLZNĚ!


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Prvním vyprodaným podzimním koncertem se letos stalo turné power-metalových titánů STRATOVARIUS a SONATA ARCTICA (za týden v BRNĚ)! Svědčí to o obrovské oblibě melodic power-metalu u nás. Finové SONATA ARCTICA patří už léta k absolutní špičce tohoto oboru a všem, co se nedostali na jejich právě probíhající turné, máme nyní super zprávy! SONATA ARCTICA dorazí se zbrusu novou deskou na METALFEST 2024 do PLZNĚ!


Tito skromní tvůrci melodického metalu se zrodili v roce 1996 na okraji světa v severofinském městě Kemi. SONATA ARCTICA dosáhla několikanásobného zlatého statusu ve svém rodném Finsku. Jejich seznam úspěchů v celosvětových žebříčcích je velmi dlouhý a jejich dominance ve světě melodického power-metalu je dokázána právě nespočtem vyprodaných hal a klubů po celém světě. „Sonata“ se po svém akustickém výletě vrátila zpět ke svým tradičním metalovým kořenům a připravuje novou desku. První ochutnávka „First In Line“ vyletěla nedávno z hnízda a je tou nejlepší předzvěstí toho, co nás letos na METALFESTU v PLZNI s touto vynikající kapelou čeká! SONATA ARCTICA se zbrusu novým albem na festivalu METALFEST OPEN AIR 2024!


Festivalové vstupenky, stále za super cenu, platnou do konce listopadu, nebo do vyprodání této emise vstupenek, campy a parkování objednávejte exkluzivně na těchto stránkách.