POZOR! Vstupenky na festivaly ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 a ROCK CASTLE 2024


...budou od 1. října dražší! Na METALFEST možná i dříve!

Končí září, na léto jde stáří…a už tento týden, přichází nám říjen! A s ním i zdražení festivalových vstupenek na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023, a ROCK CASTLE 2024! Nejvýhodnější, zaváděcí ceny končí už tuto sobotu 30.9.! V neděli 1.10. nastupuje další, dražší, říjnová edice vstupenek!
První zaváděcí emise vstupenek na METALFEST OPEN AIR 2024 se velmi přiblížila svému vyprodání, a tak tady je možné zdražení opravdu každým dnem!


ZIMNÍ MASTERS OF ROCK vypukne ve ZLÍNĚ, hale Datart v sobotu, 2. prosince a přináší s sebou nejen senzační koncertní zážitky, např. v podobě brutálně devastujícího show slavných bratrů Cavalerových, kteří zavzpomínají na své začátky v Sepultuře, ale i žhavé novinky k 20. jubilejnímu ročníku letního MASTERS OF ROCK festivalu - oznámení prvních potvrzených kapel a start prodeje vstupenek za absolutně nejvýhodnější cenu, platnou jen v tento den na Zimním „Masters“!


METALFEST v PLZNI (31.5. – 2. 6. 2023, amfiteátr Lochotín) pak tradičně otevírá příští festivalové léto, přičemž ROCK CASTLE v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ (15. – 17. 8. 2024) ho zase pomyslně zavírá! Oba festivaly už mají první potvrzené kapely venku a prodej festivalových vstupenek, kempů i parkování je v plném proudu.


Včasným nákupem vstupenek vždy ušetříte a jelikož se nabídka koncertů a festivalů neustále rozšiřuje, nějaká ta koruna navíc se bude určitě hodit!
Objednávejte včas!


Lístky na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK můžete objednávat >>TADY<< nebo v síti Ticketportal.
Vstupenky na METALFEST 2023 zakoupíte exkluzivně >>TADY<<  a na ROCK CASTLE 2023 >>TADY<<