METALFEST OPEN AIR 2024 potvrzuje první várku kapel a zahajuje prodej vstupenek


...za super zaváděcí cenu!

METALFEST OPEN AIR 2024 – amfiteátr Lochotín, PLZEŇ – 31.5. – 2.6.2024


Plníme slib a pátek vám okořeníme, nebo osladíme, chcete-li, prvními potvrzenými kapelami, příští rok již 13. ročníku, mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR v PLZNI!
METALFEST 2024 se uskuteční tradičně od pátku do neděle, v termínu od 31.5. do 2.6.2024 v oblíbeném amfiteátru Lochotín v PLZNI!


Představujeme první potvrzené kapely.

Folk-metal bude zastupovat jedna z největších hvězd tohoto metalového sub-žánru, u nás velmi oblíbení Švýcaři ELUVEITIE! Tento folk-metalový fenomén už kvete na světové hudební scéně více než 20 let, a přesto přináší neustále něco nového! Jakmile se obloha setmí a přiletí první havrani, nastává čas pro ELUVEITIE a jejich další nezapomenutelnou, bouřlivou show! Přímo grandiózní folk-metal a chytlavou, fantastickou show můžete očekávat i od jedné z nejžhavějších německých metalových kapel současnosti, FEUERSCHWANZ, kteří aktuálně válcují hitparády se svým letošním albem „Fegefeuer“! Z Německa je i další, tentokrát power-metalová hvězda ORDEN OGAN. Poslední deska „Final Days“ se pro velký úspěch dočkala dokonce dvojího zpracování, podruhé jako re-edice s mnoha hostujícími umělci. Připravte se na dokonale energii nabíjející koncert! Řečtí SEPTICFLESH přivezou svoji temnou, symphonic-deathmetalovou show, která v sobě vždy skrývá mnoho poselství. Do poetického a temného doom-metalového světa vás vezme zajímavá švédská kapela AVATARIUM, zatímco naopak jiskrný svět fantazie objevíte spolu se znovu vzkříšeným hrdinou ANGUSEM McSIXEM!


Těšit se můžete i na slavné symphonic-metalové piráty VISIONS OF ATLANTIS, sympatické huňaté švédské vikingy BROTHERS OF METAL, moderní, svěží, odvážné a vždy optimisticky naložené APRIL ART nebo na veselé norské folk-metalisty TROLLFEST, kteří se vezmou na starost vaši dobrou náladu na festivalu!


Zpěvačka ELUVEITIE, krásná Fabienne Erni, představí na METALFESTU svoji prog-metalovou kapelu ILLUMISHADE, plnou dokonalé virtuozity, vášnivých melodií, éterických zvukových vrstev, a to vše ve zbrusu novém album a moderní show, která vám vezme dech! Do PLZNĚ se vrátí také bývalý kytarista slavných Accept, Herman Frank. Tentokrát se svou bandou IRON ALLIES a přímočarým heavy-metalem.


Na potvrzení dalších kapel nadále pracujeme a budeme vám je postupně servírovat.

 
Nejdůležitější info na závěr! Prodej festivalových vstupenek, za super zaváděcí cenu, platnou do konce září, nebo do vyprodání první emise vstupenek, startuje právě nyní!


Vstupenky, campy a parkování objednávejte exkluzivně na těchto stránkách!


Metalové léto 2024 startuje na METALFESTU v PLZNI! Buďte tam!