Už to přichází zase! Mrkejte na super aftershow video z letošního METALFESTU v PLZNI


...a chystejte se na „MASTERS“ do VIZOVIC!

MASTERS OF ROCK 2023 – 13. – 16. 7. 2023 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Další festivalová super akce startuje přesně za týden! 19. ročník mezinárodního rockového open-airu MASTERS OF ROCK je tady už příští týden! Ve čtvrtek 13.7. se v 11 dopoledne otevřou brány festivalového areálu u „Jelínka“ ve VIZOVICÍCH a v poledne to celé svým koncertem spustí Italové IRONWILL! Od začátku do konce to bude jedna velká a nezapomenutelná rock-metalová jízda, při které si přijde na své úplně každý fanoušek této muziky!


Letos očekávejte mimořádně zajímavé koncerty! Ať už se necháte unést slavnými Holaďany WITHIN TEMPTATION se stále půvabnou Sharon Den Adel v čele a jejich úžasnou megashow, vybojujete si své postavení ve středu vojska metalových vikingů AMON AMARTH, připijete si na zdraví a oslavíte významné jubileum legendárních EUROPE, či se necháte semlít divokým thrash-metalem KREATOR.


Po celé 4 perné, doufejme, ne moc parné dny, se budete výborně bavit, uvidíte a uslyšíte hodně hlasité a energické muziky, budete se radovat, tančit, zpívat…samozřejmě i aktivně či pasivně odpočívat třeba u piva…budete prožívat naplno 19. ročník MASTERS OF ROCK tak, abyste si vytvořili další zářezy do zážitkové mapy ve své dlouhodobé paměti… V pohodě a v dobré náladě se přijeďte do VIZOVIC bavit!


Přinejmenším stejně dobře, jako si to užili fanoušci na začátku června v amfiteátru Lochotín v PLZNI. Mrkejte a chystejte se, přátelé! MASTERS OF ROCK je tady přesně za týden!


Festivalové i jednodenní vstupenky můžete ještě stále objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Tickestream či GoOut.