NANOWAR OF STEEL mají novinku! Naživo na METALFESTU v PLZNI!


METALFEST OPEN AIR 2023 – 2. – 4. 6. 2023, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

METALFEST OPEN AIR 2023 vypuká už za měsíc a něco a vzrušení z očekávání se stupňuje. Jeden z účastníků tohoto festivalu, banda NANOWAR OF STEEL napětí z očekávání ještě stupňuje! Vydali další lyric video k písni „Sober“


 „Nanowarriors of the World (víceméně sjednoceni), při plavbě k bílým útesům Doveru jsme si usmysleli, že by bylo hezké se s vámi podělit o čtvrté video z našeho posledního alba DISLIKE TO FALSE METAL – tentokrát pro úvodní skladbu, SOBER".


Tato sranda banda dokáže zparodovat snad úplně všechny. Tímto svým novým videem skládají velkou poctu svým slavným kolegům ALESTORM (které mimochodem letos uvidíme na festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ).
Tak si dejte džus nebo mlíko, raději né dohromady, a těšte se na metalové uvolnění, které do Amfiteátru Lochotín v PLZNI přinese kapela NANOWAR OF STEEL.


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou už jen do této neděle, parkování a campy můžete objednávat na těchto stránkách. Vstupenky mají i v Ticketportalu, Ticketmasteru, Ticketstreamu, GoOut a v Plzeňské vstupence.