METALFEST OPEN AIR 2023 představuje 3 nové visuály festivalových kelímků!


METALFEST OPEN AIR 2023 – 2. – 4. 6. 2023, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Stylové festivalové kelímky s klipem se staly už nedílnou součástí každého festivalu. Letos jsme pro vás a festival METALFEST OPEN AIR 2023, který vypukne v pátek, 2. června, připravili hned 3 zbrusu nové visuály!


Tyto kelímky jsou pevné, odolné, lehce omyvatelné, stohovatelné, a hlavně pomáhají významně omezit hromady plastových jednorázových kelímků, čímž přispívají k ochraně přírody. I na letošním METALFESTU v PLZNI, v Amfiteátru Lochotín se budou nápoje do těchto kelímků čepovat. Letošní nové kelímky budou opět v limitovaném množství kolovat areálem, mezi ostatními vratnými kelímky, a budou rovněž k dostání jako suvenýr ve festivalovém obchůdku! Ovšem tyto kelímky, které si zakoupíte ve festivalovém shopu jsou opravdu jen suvenýrem, vaší památkou na letošní METALFEST, protože čepovat nápoje se do nich z hygienických důvodů nemůže! Pokud chcete mít jistotu, že si z letošního METALFESTU odnesete právě některý tento krásný, nový kelímek, doporučujeme si ho zakoupit ve festivalovém obchůdku a nespoléhat, že na vás vyjde u stánku…Čepovat pivo se bude totiž jak do nových, tak i do starších kelímků.


Plzeňský METALFEST 2023 odstartuje letošní festivalové léto hodně zostra! Všechny důležité informace, vč. programu festivalu najdete na festivalovém webu, který pro vás průběžně aktualizujeme. A už teď se na vás všechny moc těšíme!


Festivalové i jednodenní vstupenky, campy a parkování můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, Plzeňská vstupenka, či GoOut.