Už máte velikonoční nadílku od POWERWOLF? Naživo si ji dáte už v červnu na METALFESTU !


METALFEST OPEN AIR 2023 – 2. – 4. 6. 2023, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


POWERWOLF jsou bezesporu jednou z nejoslavovanějších a nejúspěšnějších heavy-metalových kapel vůbec. Jsou několikanásobnými držiteli č. 1 v žebříčcích alb, mají na kontě už 9 zlatých a platinových desek, dokázali vyprodat obří světové arény, vydláždili si cestu na posty headlinerů největších světových festivalů, a to vše za méně než 20 let své existence…POWERWOLF pevně sídlí na metalovém vrcholu a nehodlají jen tak slézat dolů.


Letos, na nejvyšší křesťanský svátek, na Velký pátek, zařadili do své diskografie další, nové dílo „Interludium“. Album obsahuje šest nových studiových skladeb, včetně singlu „Sainted By The Storm“, který byl představen už na vzrušujícím turné kapely Wolfsnächte 2022, stejně jako jedna z nejintenzivnějších skladeb v historii kapely, „My Will Be Done“. „Interludium“ obsahuje také skvosty a rarity z historie kapely. „Stronger Than The Sacrament“ a „Living On A Nightmare" byly dostupné pouze na přísně limitovaných samplerech a tour-EP singlech z let 2012 a 2015. Píseň "Midnight Madonna“ byla vydána na Erabook edici „The Sacrament Of Sin“, zatímco fanoušci z Francie budou znát „Bête du Gévaudan" jako francouzskou verzi hitu "Beast Of Gevaudan" z exkluzivní singlové verze. „Interludium“ vyšlo v několika edicích. Většina z nich obsahuje další vzrušující překvapení: bonusové album „Communio Lupatum II“, kde jedenáct spřátelených kapel jako např. Eisbrecher, Electric Callboy, Korpiklaani nebo Rage nahráli své cover verze největších hitů POWERWOLF. Limitovanější verze obsahují i druhý bonus: album „Interludium Orchestrale“, obsahující osm orchestrálních verzí skladeb alba.


S „Interludium“ bude celý svět v roce 2023 opět pod vlivem vlčí smečky!


Na letošním METALFESTU v PLZNI jim bude patřit sobotní, před-úplňková noc…Tady se schyluje k tzv, „Night To Remember“, přátelé. A vy můžete být u toho…


Festivalové vstupenky, za cenu platnou do konce dubna, parkování  a campy můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky najdete také v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, GoOut nebo Plzeňská vstupenka.